Het A-team

De architecten achter de Jaren '30 architect zijn samen het A-team (architectenteam). Het A-team bestaat uit Ernst Haagsman, Michael Sontrop en Steven van Kooten.

Ernst

Ernst

Architect

Ik ben Ernst Haagsman. Als technisch en creatief architect heb ik me gestort op het transformeren van gebouwen: bestaande gebouwen nieuw leven inblazen. Een goed ontwerp geeft een frisse invulling aan het bestaande pand. De verbouwing en de bestaande jaren-30 woning versterken elkaar.

Michael

Michael

Architect

Ik ben Michael Sontrop, een gedreven architect met passie voor het vak. Door een onderzoekende houding probeer ik de essentie van de opgave te vertalen in een functioneel, betaalbaar en duurzaam gebouw met karakter en sfeer. Hierbij hecht ik veel waarde aan de betrokkenheid en de behoeften van gebruikers.

Steven

Steven

Architect

Ik ben Steven van Kooten. Een jonge architect die streeft naar ontwerpen met een aangename sfeer in combinatie met heldere vormgeving en intelligente oplossingen. Ik heb een voorliefde voor traditionele materialen, die ik op een eigen, vernieuwende manier gebruik in mijn ontwerpen.

Recente verbouwingen van het A-team

Wat vinden anderen van ons?

by Saskia on Ontwerp BOX

Ernst heeft ons goed geholpen met onze plannen voor een uitbouw (zijuitbouw en achteruitbouw) voor ons jaren '30 huis. Hij weet waar hij het... view more

Lees hier al onze reviews

 

Vaste bouwpartners

Wij werken zo veel mogelijk met vaste bouwpartners. Zo kunnen wij efficiënt werken en snel handelen.

Bent u bouwprofessional en wilt u ook in bovenstaande lijst staan? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Revit modelleur gezocht

De Jaren '30 architect is per direct op zoek naar een Revit-modelleur met goede ontwerpvaardigheden. Heb je interesse? Klik dan hier voor meer informatie.

×