Het A-team

Het architecten-team uit Utrecht.

De Utrechtse architecten achter de Jaren '30 architect zijn samen het A-team (architecten-team). Het A-team bestaat uit Ernst Haagsman, Michael Sontrop en de modelleurs. Vanuit Utrecht maken wij architectuur voor regio Utrecht.

Ernst

Ernst

Architect

Ernst Haagsman, architect in Utrecht. Als technisch en creatief architect heb ik me gestort op het transformeren van gebouwen: bestaande gebouwen nieuw leven inblazen. Een goed ontwerp geeft een frisse invulling aan het bestaande pand. De verbouwing en de bestaande jaren 30 woning versterken elkaar.

Michael

Michael

Architect

Ik ben Michael Sontrop, een gedreven architect uit Utrecht met passie voor het vak. Door een onderzoekende houding probeer ik de essentie van de opgave te vertalen in een functioneel, betaalbaar en duurzaam gebouw met karakter en sfeer. Hierbij hecht ik veel waarde aan de betrokkenheid en de behoeften van gebruikers.

Het hele team:

het vrolijke A team

Recente verbouwingen van het A-team

Wat vinden anderen van ons?

 by Mark en Saskia on Bouw BOX

Erg tevreden over Michael en het team van Jaren 30 architect. Hij neemt de tijd om alle wensen ed. door te nemen en komt met innovatieve ideeën... view more

Lees hier al onze reviews

Bouwpartners

Bouwen is samenwerken. Met onderstaande bouwpartners werken we prettig samen en hebben we al meerdere projecten gedaan.

Bent u bouwprofessional en wilt u ook in bovenstaande lijst staan? Neem dan gerust contact met ons op.

Revit modelleur gezocht

De Jaren '30 architect is per direct op zoek naar een Revit-modelleur met goede ontwerpvaardigheden. Heb je interesse? Klik dan hier voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Stuur een mailtje of ‎laat je telefoonnummer achter en we bellen of mailen je binnen één dag terug.


het A-team (Ernst en Michael) m: team@jaren30architect.nl a: Grebbeberglaan 15, Utrecht t: 030-7370656

×