Op zoek naar een architect voor een verbouwing in Bilthoven?

Wie zijn wij?

Jaren ’30 architect is gespecialiseerd in verbouwen van jaren ’30 woningen in de omgeving van Bilthoven. Onze aanpak is gericht op een moderne en duurzame transformatie van deze woningen.

Met onze aanpak combineren wij het charmante karakter van jaren 30 woningen met hedendaagse elementen. Dit resulteert in een mooie en eigentijdse woning die voor de komende eeuw meegaat.

Verbouwing door Jaren 30 architect in Bilthoven

Voor deze verbouwing in Bilthoven heeft een Jaren ’30 architect het ontwerp gemaakt. De aanbouw aan de originele jaren ’30 woning is ontworpen met oog voor detail, waarbij betonnen luifels en gemetselde bloembakken als inspiratie dienden. Het ontwerp sluit naadloos aan op de bestaande architectuur, met een beton-look luifel die verwijst naar de originele entree luifel. Gemetselde bloembakken aan de zijkant bieden zowel decoratieve als praktische functies, waarbij ruimte is gecreëerd voor kliko’s. 

De nieuwe keuken, bijkeuken en eetkamer in de aanbouw vormen een moderne toevoeging met hoge zwarte puien die veel daglicht binnenlaten en een sterke verbinding met buiten creëren. Het behoud van bestaande gevelelementen geeft de ruimte een klassiek tintje, waardoor een harmonieus geheel ontstaat. Het resultaat is een stijlvolle, praktische en moderne aanbouw die perfect samenvloeit met de oorspronkelijke woning. Kortom, een mooi voorbeeld van één van onze verbouwingen in Bilthoven.

Verbouwingen architect Bilthoven

Hieronder staan enkele recente verbouwingen in regio Bilthoven:

Wat doen we?

Als architect in Bilthoven benaderen we het verbouwen van jaren 30 woningen met uiterste precisie en aandacht. Bij het ontwerpen houden we altijd rekening met de bestaande woning en laten ons daarbij inspireren. Onze aanpak is gericht op het vinden van een harmonie tussen historische details en moderne elementen. Daarnaast streven we altijd naar een energie-efficiënte en duurzame oplossing. Bij het bepalen van deze oplossing bekijken we zorgvuldig welke verbeteringen zinvol zijn voor de specifieke woning.

Als architect in Bilthoven hebben we reeds tal van jaren 30 woningen gerenoveerd, variërend van traditionele renovaties tot moderne verbouwingen en combinaties hiervan. Elke woning is uniek en daarom is ook elke renovatie anders. Ben je nieuwsgierig naar onze andere projecten? Bekijk dan ons complete portfolio, waarin je niet alleen de renovaties uit de omgeving van Bilthoven vindt, maar ook onze andere projecten buiten deze omgeving.

Hoe gaan we te werk als architect in Bilthoven?

Aanpak van Jaren 30 Architect Bilthoven

Werkwijze en kosten

Het realiseren van het perfecte ontwerp hebben we verdeeld in vier stappen, die wij ‘boxen’ noemen. Tijdens zowel de ontwerpfase als de uitvoering zullen wij zoveel mogelijk adviseren en ontzorgen. Voor meer informatie over de inhoud van de verschillende boxen en de bijbehorende kosten, verwijzen wij je naar deze pagina.

Duurzaam en circulair

Bij ons staat duurzaamheid centraal bij elke verbouwing die we uitvoeren. Wij geloven erin dat een verbouwing niet alleen moet voldoen aan de huidige eisen, maar ook een leven lang mee moet kunnen gaan. Daarom richten we ons altijd op energiezuinigheid, het toepassen van duurzame materialen en het kiezen van geschikte installaties. Lees hier meer over onze duurzame benadering.

Digitale technieken

Wij gebruiken moderne digitale technieken om het ontwerp van uw verbouwing zo nauwkeurig mogelijk uit te werken. Dit begint met een 3D-laserscan van uw bestaande woning. Deze scan wordt vervolgens ingetekend met onze modelleersoftware, waardoor we een realistisch beeld krijgen van de woning en haar omgeving.  Lees hier meer over onze digitale werkwijze.

Heb je verbouwplannen en ben je opzoek naar een architect om te verbouwen in Bilthoven?

Dan ben je bij Jaren '30 architect aan het juiste adres! Neem daarom direct contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
Volg Jaren 30 architect Bilthoven op de socials: