Op zoek naar een architect voor een verbouwing in Den Haag?

Wie zijn wij?

Ons architectenbureau, Jaren ’30 architect, richt zich op de renovatie van jaren ’30 woningen in de regio van Den Haag. Wij werken aan elke woning met een moderne en duurzame benadering en verbouwen in deze met een precieze aanpak.

 

Door de charme van een jaren 30 woning en moderne elementen te combineren, ontstaat een verrassende en toekomstbestendige woning die minstens 100 jaar meegaat.

Wat doen we?

Met de grootste zorg en aandacht analyseren we de huidige woning en bepalen hoe we deze het best kunnen verbeteren in het nieuwe ontwerp. Het ontwerp wordt altijd beïnvloed door de aanwezige charme en stijl van de jaren 30 woning. Daarom combineren we graag authentieke elementen uit deze woning met moderne en eigentijdse elementen. Tevens streven we ernaar het ontwerp zo duurzaam en energie-efficiënt mogelijk te maken, terwijl we ook rekening houden met praktische en technische onderdelen.

In en rond Den Haag hebben we een als architect rijke ervaring opgebouwd in het verbouwen van jaren 30 woningen. Van traditionele renovaties tot moderne renovaties en alles daartussenin. Elke woning heeft zijn eigen kenmerken en daarom is elke renovatie uniek. Bent u benieuwd naar onze andere projecten? Bekijk dan hier ons volledige portfolio.

Hoe gaan we te werk als architect in Den Haag?

Aanpak van Jaren 30 Architect Den Haag

Werkwijze en kosten

Het proces om tot een prachtig ontwerp te komen opgesplitst in vier stappen, die wij ‘boxen’ noemen. Naast advies en ontzorging tijdens de ontwerpfase, zorgen wij ook tijdens de uitvoering voor zo veel mogelijk ondersteuning. Hier vindt u meer informatie over de inhoud van de verschillende boxen en de daaraan verbonden kosten.

Duurzaam en circulair

Wij geloven erin dat een verbouwing niet alleen aan de huidige standaarden moet voldoen, maar ook jarenlang mee moet gaan. Daarom richten wij ons op duurzame verbouwingen. Hierbij bekijken we de energie-efficiëntie, de materialen die we gebruiken en de geschikte installaties. Lees hier verder over onze aanpak op het gebied van duurzaamheid.

Digitale technieken

Om het perfecte ontwerp te maken, gebruiken we verschillende digitale technieken. Daarbij maken we altijd een nauwkeurige 3D-laserscan van de bestaande woning. De scan kunnen we in onze modelleersoftware uitwerken. Wil je meer weten over onze precieze digitale werkwijze? Lees dan gerust verder op deze pagina.

Heb je verbouwplannen en ben je opzoek naar een architect in Den Haag?

Dan ben je bij Jaren '30 architect aan het juiste adres! Neem daarom direct contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
Volg Jaren 30 architect Den Haag op de socials: