Op zoek naar een architect voor een verbouwing in Hilversum?

Wie zijn wij?

Jaren ’30 architect is een architectenbureau dat verbouwt in en rondom Hilversum. Met enthousiasme ontwerpen we renovaties voor jaren 30 woningen, hierbij maken we de woning zo duurzaam mogelijk.

Onze aanpak bestaat uit het samenvoegen van de unieke uitstraling van jaren 30 woningen met moderne elementen. Hierdoor ontstaat een eigentijdse woning met een lange levensduur.

Wat doen we?

Wij onderzoeken altijd zorgvuldig de bestaande woning en hoe we deze kunnen verbeteren en optimaliseren in ons nieuwe ontwerp. Ons doel is altijd om de charme en authenticiteit van de jaren 30 woning te behouden en deze te combineren met moderne en duurzame elementen. Bij het maken van het ontwerp laten we ons daarom graag inspireren door de bestaande woning en zorgen we dat het ontwerp zo energiezuinig mogelijk is, maar altijd rekening houdend met de praktische en technische haalbaarheid.

Jaren 30 architect heeft in Hilversum en omgeving al verschillenden jaren 30 woningen met veel passie en aandacht verbouwd. We verbouwen van traditionele tot moderne of een combinatie van beide stijlen, elke woning is uniek en dus is elke verbouwing speciaal. Ben je benieuwd naar onze creatieve verbouwingen? Bekijk dan ons volledige portfolio en ontdek ook onze verbouwingen buiten Hilversum.

Hoe gaan we te werk als architect in Hilversum?

Aanpak van Jaren 30 Architect Hilversum

Werkwijze en kosten

Het proces om samen met jou tot het perfecte ontwerp te komen, hebben we in een overzichtelijke wijze verdeeld in vier stappen, die wij ‘boxen’ noemen. Tijdens zowel de ontwerpfase als de uitvoering, staan wij altijd voor je klaar om te adviseren en zo veel mogelijk ontzorging te bieden. Wil je weten wat deze boxen precies inhouden en welke kosten daarmee gepaard gaan? Lees dan verder op deze pagina.

Duurzaam en circulair

Wij geloven dat een verbouwing niet alleen aan de huidige eisen moet voldoen, maar ook jarenlang mee moet gaan en duurzaam moet zijn. Daarom streven wij bij elke verbouwing naar duurzaamheid door rekening te houden met de energiezuinigheid, de keuze van milieuvriendelijke materialen en de toepassing van geschikte installaties. Lees hier verder over onze toegewijde en verantwoorde aanpak van duurzaam verbouwen.

Digitale technieken

Om jouw verbouwing tot in detail uit te werken, maken wij gebruik van geavanceerde digitale technieken. Hierbij is het maken van een nauwkeurige 3D-laserscan van jouw bestaande woning een belangrijke stap. Dankzij deze scan kunnen wij de woning volledig in 3D in onze modelleersoftware in kaart brengen. Ben je benieuwd naar onze precieze en digitale werkwijze? Lees verder op deze pagina om er alles over te ontdekken.

Heb je verbouwplannen en ben je opzoek naar een architect in Hilversum?

Dan ben je bij Jaren '30 architect aan het juiste adres! Neem daarom direct contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
Volg Jaren 30 architect Hilversum op de socials: