Op zoek naar een architect voor een verbouwing in Rotterdam?

Wie zijn wij?

Wij zijn Jaren 30 architect en experts in de renovatie van jaren 30 woningen in en rond Rotterdam en wij benaderen elk project met vakmanschap en enthousiasme. We hanteren tijdens het ontwerpen en verbouwen een eigentijdse en duurzame aanpak.

Als architect in Rotterdam combineren wij de charme van jaren 30 woningen en moderne elementen. Dit resulteert in een eigentijdse woning met een unieke uitstraling. Bovendien zorgt onze aanpak ervoor dat de woning weer 100 jaar mee kan gaan.

Verbouwing door Jaren 30 architect in Rotterdam

Voor de verbouwing van deze mooie woning in Rotterdam heeft een Jaren ’30 architect het ontwerp gemaakt. De atypische woning is gemoderniseerd en uitgebreid met een naadloze aanbouw in dezelfde stijl. De indeling is slim aangepast, waardoor leefruimtes verbonden zijn, de tuin is geïntegreerd, en er zijn twee slaapkamers en een ruime badkamer in het souterrain. De eiken dakspanten geven een ruimtelijk en warm gevoel. 

De moderne uitbreiding met zwarte aluminium kozijnen combineert goed met de bestaande woning. Verduurzamingsmaatregelen omvatten isolatie van wanden en dak, nieuwe pannen, en gekleurde PV-panelen. De renovatie resulteert in een karaktervolle, energiezuinige woning. Al met al, een mooi voorbeeld van één van onze verbouwingen in Rotterdam.

Verbouwingen architect Rotterdam

Hieronder staan enkele recente verbouwingen in regio Rotterdam:

Wat doen we?

Jaren 30 architect neemt de tijd om de bestaande woning zorgvuldig te bekijken en onderzoeken hoe we het ontwerp kunnen verbeteren en optimaliseren. Onze inspiratie halen we uit de charme van de woning en door ons te richten op haar authentieke kenmerken. Hierdoor ontstaat een uniek en sfeervol ontwerp waarin moderne en duurzame elementen samenkomen. Bij elke stap die we zetten, houden we rekening met de energie-efficiëntie en duurzaamheid, maar we bekijken kritisch welke verbeteringen nuttig en haalbaar zijn voor de specifieke woning.

Jaren 30 architect heeft ervaring in het verbouwen van jaren 30 woningen in en rond Rotterdam. Onze aanpak is divers, van traditionele verbouwingen tot moderne en van een combinatie van beide. Elk project is uniek en op maat van de woning. Ben je nieuwsgierig naar onze afgeronde projecten? Bekijk dan ons uitgebreide portfolio.

Hoe gaan we te werk als architect in Rotterdam?

Aanpak van Jaren 30 Architect Rotterdam

Werkwijze en kosten

Bij ons kom je tot het perfecte ontwerp in vier stappen, die we “boxen” noemen. Wij begeleiden en ondersteunen je niet alleen tijdens de ontwerpfase, maar ook tijdens de uitvoering. Hierdoor kan je vol vertrouwen het verbouwproces ingaan. Onze boxen en de daarbij behorende kosten kun je hier vinden.

Duurzaam en circulair

Wij geloven dat een verbouwing moet voldoen aan de eisen van nu én de toekomst! Daarom richten we ons op duurzaamheid tijdens elke verbouwing. Of het nu gaat om energie-efficiëntie, milieuvriendelijke materialen of geschikte installaties, we overwegen altijd de meest duurzame oplossingen. lees hier meer over onze toewijding aan duurzaamheid.

Digitale technieken

Verschillende digitale technieken zorgen voor een nauwkeurige ontwerpproces. Dit begint altijd met een 3D-laserscan van de bestaande woning. Hierdoor kunnen we deze precies in onze modelleersoftware in tekenen en er vervolgens een ontwerp aan toevoegen. Lees hier meer over onze moderne en digitale aanpak.

Heb je verbouwplannen en ben je opzoek naar een architect in Rotterdam?

Dan ben je bij Jaren '30 architect aan het juiste adres! Neem daarom direct contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
Volg Jaren 30 architect Utrecht op de socials: