Op zoek naar een architectenbureau in Utrecht?

Wie zijn wij?

Jaren ’30 architect is een architectenbureau dat werkt vanuit het centraal gelegen Utrecht. Wij verbouwen jaren 30 woningen in Utrecht met een duurzame aanpak.

 

Hierbij combineren wij de charme van het jaren 30 huis met moderne elementen. Zo krijg je een spannende eigentijdse woning die weer 100 jaar mee kan.

 

Verbouwingen architectenbureau Utrecht

Hieronder staan enkele recente verbouwingen in Utrecht:

Wat doen we?

Met veel zorgvuldigheid kijken we naar de bestaande woning en hoe we deze kunnen optimaliseren in het nieuwe ontwerp. Bij het maken van het ontwerp laten we ons altijd inspireren door de bestaande woning. Daarom combineren we graag details van de bestaande jaren dertig woning met een modern ontwerp. En natuurlijk maken we het ontwerp zo duurzaam en energiezuinig mogelijk. Omdat niet alle duurzame ingrepen in een jaren 30 woning zin hebben kijken we er kritisch naar.

In Utrecht en omgeving hebben we al vele jaren 30 woningen verbouwd. Van traditionele verbouwingen tot moderne verbouwingen of een combinatie hiervan. Elke woning is anders en dus is ook elke verbouwing uniek. Benieuwd geworden naar andere verbouwingen van onze hand? Bekijk ook onze verbouwingen buiten Utrecht in ons volledige portfolio.

Hoe gaan we te werk?

Aanpak van Jaren 30 Architect Utrecht

Werkwijze en kosten

Het proces om tot het perfecte ontwerp te komen hebben we verdeeld in vier stappen, deze stappen noemen wij ‘boxen’. Niet alleen tijdens de ontwerpfase, maar ook tijdens de uitvoering adviseren en ontzorgen wij zoveel mogelijk. Wat de verschillende boxen inhouden en welke kosten daaraan verbonden zijn kan je lees je hier.

Duurzaam en circulair

Wij vinden dat een verbouwing niet alleen aan hedendaagse eisen moet voldoen, maar ook een leven lang mee moet kunnen gaan! Daarom verbouwen we duurzaam. Hierbij kijken we naar de energiezuinigheid, welke materialen we toepassen en welke installatie passend is. Lees hier meer over onze duurzame aanpak.

Digitale technieken

Om het ontwerp zo nauwkeurig mogelijk uit te werken gebruiken we verschillende digitale technieken. Daarom wordt er altijd een 3D-laserscan van de bestaande woning gemaakt. Deze 3D inmeting wordt vervolgens in onze modelleersoftware volledige in 3D ingetekend. Op deze pagina lees je meer over onze digitale werkwijze.

Heb je verbouwplannen en zoek je een architectenbureau in Utrecht?

Dan ben je bij Jaren '30 architect aan het juiste adres! Neem daarom direct contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
[contact-form-7 id="7" title="Contact form"]
Volg Jaren 30 architect Utrecht op de socials: