BouwBOX reviews

BouwBOX

De BouwBOX is af, we zijn erg benieuwd naar jullie feedback. Is de BouwBOX wat je ervan verwacht had of hebben we zelfs jullie verwachtingen kunnen overtreffen? Sluit de bouwbegeleiding goed aan bij jullie wensen? Klik op de onderstaande knop en schrijf een korte beoordeling. Alvast bedankt.

Je kan denken aan:

  • duidelijke oplossingen voor onverwachte tegenvallers
  • controle en bewaking van de planning en/of het budget
  • opzet van de bouwvergaderingen
  • heldere, duidelijke en snelle communicatie


pijl_liggend_met-tekst-voor-review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Bouw BOX
Average rating:  
 3 reviews
 by Mark en Saskia

Erg tevreden over Michael en het team van Jaren 30 architect. Hij neemt de tijd om alle wensen ed. door te nemen en komt met innovatieve ideeën, en prachtige uitwerkingen ervan. Nog steeds genieten we elke dag van de mooie ruimtes die hij gecreëerd heeft. Dank jullie wel voor de fijne samenwerking!

 by Bas en Loes Gradussen

De bouwbegeleiding door Ernst was erg fijn. Zijn inhoudelijke kennis en passie voor het juiste design en gebruiksgemak zorgde voor een balans in de discussies met de bouwer die er anders niet was geweest. Dit heeft ons veel rust gebracht in dit complexe proces. Uiteindelijk heeft de begeleiding ons geld uitgespaard en zorgde Ernst er mede voor dat de verbouwing precies aan onze wensen voldeed en het eindresultaat nog mooier is geworden dan wij van tevoren hadden verwacht.

 by Lauren&Willem

De bouwbox heeft al onze verwachtingen overtroffen kunnen we wel zeggen. De bereikbaarheid van Michael en Joren was top, ze stonden altijd klaar voor de vragen die wij als eerstekeerverbouwers nog al veel hadden. Het budget is streng bewaakt en er werd goed meegedacht over oplossingen. Er is tevens onderhandeld over prijzen waardoor het ons uiteindelijk veel geld heeft gescheeld. De bouwvergaderingen waren heel erg fijn omdat wij met onze leken-ogen op hele andere dingen letten dan de professionals. Ook de nazorg is top, we zitten nu drie maanden in ons huis en zijn supertevreden!

Neem contact met ons op

    Stuur een mailtje of ‎laat je telefoonnummer achter en we bellen of mailen je binnen één dag terug.


    het A-team (Ernst en Michael) m: team@jaren30architect.nl a: Grebbeberglaan 15, Utrecht t: 030-7370656

    ×