InspiratieBOX reviews

InspiratieBOX

De InspiraiteBOX is af, we zijn erg benieuwd naar jullie feedback. Is de InspiratieBOX wat je ervan verwacht had of hebben we zelfs jullie verwachtingen kunnen overtreffen? Sluit het ontwerp goed aan bij jullie wensen? Wat vind je van de 3D-print? Klik op de onderstaande knop en schrijf een korte beoordeling. Alvast bedankt.

Je kan denken aan:

  • vertaling van woonwensen in een passend schetsontwerp
  • verrassende en/of uitdagende ontwerpideeën
  • uiteindelijke prijs van de boxen

InspiratieBOXschetsontwerpmetD printvanjeverbouwdewoning

 

pijl_liggend_met-tekst-voor-review

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Inspiratie BOX
Average rating:  
 10 reviews
 by Fam. Wijnbelt

Ernst heeft na een eerste gesprek en een bezoek aan onze woning de Inspiratie BOX geleverd met toelichting en alles zag er zeer verzorgd uit. Ook de communicatie verloopt prettig met korte lijnen. We zijn blij dat Ernst ook eerlijk aangeeft of een idee wel of niet handig is qua ruimte.
We laten het echter bij de Inspiratie BOX en gaan niet verbouwen. Maar ook dit is een besluit dat we met volle overtuiging hebben kunnen nemen dankzij de inzichten die Ernst ons gaf aan de hand van de Inspiratie BOX.

 by Bas en Loes Gradussen

Ernst heeft een mooi ontwerp gemaakt waarbij hij geluisterd heeft naar onze wensen. Hij heeft ons goed geadviseerd en kwam met leuke, speelse ideeën. Wat voor ons heel belangrijk was dat hij de originele stijlelementen van het huis terug liet keren in het ontwerp.
Verder viel op dat alle afspraken keurig nagekomen werden wat tegenwoordig zeker niet altijd het geval is. Wij hebben het volste vertrouwen in de verdere samenwerking.

 by Wilko en Helga

Michael heeft ons op een prettige en toegankelijke manier geholpen bij het omzetten van onze globale ideëen m.b.t. de uitbouw van ons huis, en het betrekken van de keuken bij het woongedeelte naar verrassende en 'out of the box' ontwerpschetsen! Hij heeft eigentijdse elementen toegevoegd, die de klassieke details van het huis versterken! Hij heeft daarbij goed geluisterd naar onze wensen en de tijd genomen de verschillende mogelijkheden te bespreken. We gaan met een goed doordacht plan van start nu!

 by Everard

Ernst heeft bij het eerste schetsontwerp voor verbouwing (herindeling, uitbreiding) van onze jaren 30 woning een goede indruk op ons achtergelaten. Hij is goed in staat om met ' breed denken' te starten en vervolgens een mooi en verzorgd detailplan te maken. Hij komt zijn afspraken na en neemt de tijd.

 by Jaco

Michael heeft ons uitstekend geholpen om onze globale ideeën concreet te maken en in uitvoerbare mogelijkheden te vertalen. De inspiratie box heeft ons daarmee ook echt geïnspireerd! Daarnaast neemt Michael echt de tijd. Dat hebben we zeer op prijs gesteld.

 by Sabien

Voor ons- nogal bleu op dit terrein- was Ernst een goeie match. Hij boezemde direct vertrouwen in, door goed te luisteren naar onze wensen en mee te denken, zowel prisewise als in het uittekenen van onze wensen. Door de 3D tekening werd ons plan direct mooi zichtbaar. We kijken uit naar het verdere vervolg.

 by Bronne

Samen met ons en de aannemer heeft Ernst Haagsman onze zojuist aangekochte jaren '30 woning bekeken. Het was fijn dat beide heren meteen de technische kant konden bespreken. Nadat wij onze woonwensen kenbaar hadden gemaakt, hadden we anderhalve week later weer een afspraak voor de inspiratietekeningen. Hier blijkt wat ons betreft de meerwaarde van Ernst uit: hij had details in de woning gezien, die ons nog niet opgevallen waren. Hij wist voor de aanbouw de juiste lijnen én typische stijl-elementen door te zetten. Als dit straks definitief gebouwd is: zijn wij super trots en blij!

 by Ruben en Danielle

Ernst van Jaren '30 Architect is bij ons aan huis geweest en wij vinden hem rustig en vriendelijk en hij luistert goed naar de (woon-)wensen. Er kwam een ontwerp uitrollen dat ruim aan onze verwachtingen voldeed. Het ontwerp wordt zowel op papier afgedrukt (2D) en ook een pdf bestand wordt geleverd, maar bovenal is de 3D print echt een uitkomst voor mensen die niet zo goed iets kunnen visualiseren.
Heel fijn ook, dat de architect de eerste keer langskomt om het pand goed te bekijken. De tekeningen zijn voldoende uitgebreid om een duidelijk beeld te krijgen over hoe het er uit moet gaan zien. Al met al een mooi resultaat dat het geld 't waard is. Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk van Jaren '30 Architect.

 by Karen & Jeroen

Ernst leverde na gesprekken met ons snel een eerste ontwerp op waar we blij mee waren. Aangezien we nogal veel wensen hebben, hebben we vaak overlegd en de bereikbaar van Ernst is altijd goed geweest. Na diverse aanpassingen is de inspiratiebox een goed begin voor verdere uitwerking die we ook via Ernst hebben laten doen.

 by Roderik & Jenny

Zeer goede persoonlijke service (gesprek thuis). Er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegedacht over mogelijke verbeteringen. Het eindproduct is precies zoals omschreven en heeft geresulteerd in een mooi ontwerp (meerdere tekeningen, plattegronden en 3d-print) en goed advies omtrent benodigde vergunningen. Alles binnen 2 weken geregeld. Zeker aan te raden!

Neem contact met ons op

    Stuur een mailtje of ‎laat je telefoonnummer achter en we bellen of mailen je binnen één dag terug.


    het A-team (Ernst en Michael) m: team@jaren30architect.nl a: Grebbeberglaan 15, Utrecht t: 030-7370656

    ×