OntwerpBOX reviews

OntwerpBOX

De OntwerpBOX is af, we zijn erg benieuwd naar jullie feedback. Is de OntwerpBOX wat je ervan verwacht had of hebben we zelfs jullie verwachtingen kunnen overtreffen? Sluit het ontwerp goed aan bij jullie wensen? Klik op de onderstaande knop en schrijf een korte beoordeling. Alvast bedankt.

Je kan denken aan:

  • sfeervolle en/of praktische inrichting
  • meedenken binnen het beschikbare budget
  • karaktervol en/of eigentijds ontwerp
  • vlot verkrijgen van de omgevingsvergunning

BOX-2-ontwerp


pijl_liggend_met-tekst-voor-review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ontwerp BOX
Average rating:  
 5 reviews
 by Saskia

Ernst heeft ons goed geholpen met onze plannen voor een uitbouw (zijuitbouw en achteruitbouw) voor ons jaren '30 huis. Hij weet waar hij het over heeft, heeft goede ideeën zonder de wensen van de klant uit het oog te verliezen. Ernst werkt snel en heeft oog voor detail. We zijn zeer enthousiast over de details op de tekening zoals het metselwerk en een zij- en dakraam dat oud en nieuw mooi met elkaar verbindt. Ernst is goed benaderbaar, weet waar hij het over heeft, wijst je op de (on)mogelijkheden, de prijs is inzichtelijk en het contact is zeer prettig. We kunnen de jaren '30 architect aan iedereen aanbevelen.

 by Van de Kraats

Wij hebben ons door Ernst laten adviseren bij de verbouwing van ons huis. Opvallend was dat Ernst goed luisterde naar onze wensen en vervolgens met een praktisch ontwerp kwam. Het ontwerp werd visueel gemaakt a.d.h.v. een 3D-print van ons huis, 3D-tekeningen, maar ook d.m.v. een moodboard op Pinterest. Verder zijn wij erg te spreken over het prettige contact met Ernst, de transparantie m.b.t. de kosten en de deskundigheid. Ik kan de jaren '30 architect aan iedereen aanbevelen..

 by Karen & Jeroen

Aangezien dit onze eerste ervaring met een architect is weten we niet wat ' standaard' is. Wij hebben in ieder geval ervaren dat aanpassingen in het ontwerp snel door Ernst gedaan worden. Het is mogelijk om vaak te communiceren over onze wensen, en dat wil je als klant ook graag. De bereikbaarheid is erg goed, wat fijn is. En afspraken worden nagekomen. De totaalrenovatie van een woning is een enorme klus en we willen dat dat helemaal goed gaat. Ernst heeft een zeer belangrijke eerste rol vervuld om onze wensen uit te werken. Met het uitgewerkte ontwerp hebben we nu offertes bij aannemers opgevraagd, de volgende spannende stap!

 by Tans

Alhoewel Ernst pas later in heeft moeten schuiven en geconfronteerd werd met een reeds bestaand ontwerp, zijn wij tot nu toe heel tevreden met zijn enthousiaste wijze van meedenken en professionele inbreng. We kunnen alleen maar wensen dat het bouwproces, met zijn hulp, ,even prettig verloopt.

 by Lauren&Willem

Tijdens de ontwerpbox hebben we een prettige samenwerking gehad. Het was echt leuk om met een jonge architect aan de slag te gaan. De verplaatsing van de keuken op aanraden van Michael is echt top geweest, super blij mee! Onze wens om de achterpui te vervangen door glas bleek uiteindelijk niet helemaal haalbaar, maar dankzij een aantal aanpassingen door Michael is het nog steeds heel erg mooi geworden met veel glas en licht.

Als we een positief kritische opmerking mogen plaatsen dan zouden we wel aanraden beter binnen het beschikbare budget mee te denken, want er is best een aantal dingen bedacht wat uiteindelijk niet haalbaar bleek binnen het budget.

Neem contact met ons op

    Stuur een mailtje of ‎laat je telefoonnummer achter en we bellen of mailen je binnen één dag terug.


    het A-team (Ernst en Michael) m: team@jaren30architect.nl a: Grebbeberglaan 15, Utrecht t: 030-7370656

    ×