Moderne veranda legt verbinding met de tuin

Bij deze verbouwing in Loosdrecht is er een prachtige aanbouw gerealiseerd, waarbij veel glas is gebruikt. Dit heeft als belangrijk voordeel dat er veel natuurlijk licht naar binnen valt, wat bijdraagt aan een ruimtelijk gevoel en een prettige sfeer. Het gebruik van glas geeft bovendien een eigentijdse uitstraling aan de aanbouw. De aanbouw past  perfect bij de moderne stijl van het geheel. Een bijzondere blikvanger van deze verbouwing is de moderne veranda.

De aanbouw en veranda zijn voorzien van een robuuste stalen ligger en geven een mooi samenspel met de jaren 30 woning. Hierdoor ontstaat een modern en stijlvol geheel. De verschillende elementen zoals het zwarte staal, houten balken en de wit geschilderde gevelstenen complementeren elkaar mooi. Door de slimme keuze voor deze materialen ontstaat er een subtiele balans tussen oud en nieuw, waardoor de woning een unieke uitstraling krijgt.

Vloeiende overgang

Voor het plafond van de aanbouw is gebruik gemaakt van houten dakbalken in het zicht, wat een gezellig en knus gevoel creëert. Dezelfde houten balken zijn gebruikt voor de veranda. De aanbouw is voorzien van een aanzienlijke hoeveelheid glas, wat zorgt voor een open verbinding met zowel de tuin als de veranda. Het consequente gebruik van dezelfde materialen en de overvloed aan glas dragen bij aan een naadloze overgang tussen de aanbouw en de veranda. Deze vloeiende aansluiting resulteert in een sterke verbinding met de tuin en geeft een harmonieuze en rustgevende sfeer. Dankzij het overvloedige gebruik van glas en de aanwezigheid van de veranda kunnen bewoners optimaal genieten van het prachtige uitzicht op de tuin. De veranda biedt ook nog eens de mogelijkheid om met verschillende weersomstandigheden buiten te zitten. Zo kunnen de bewoners zelfs als het regent genieten van een een heerlijke maaltijd bereid op de bbq.

plattegrond_moderne_veranda_legt_verbinding_met_de_tuin

Projectgegevens: