Moderne veranda legt verbinding met de tuin

Bij deze verbouwing in Loosdrecht is er een prachtige aanbouw gerealiseerd, waarbij veel glas is gebruikt. Dit heeft als belangrijk voordeel dat er veel natuurlijk licht naar binnen valt, wat bijdraagt aan een ruimtelijk gevoel en een prettige sfeer in de ruimte. Het gebruik van glas geeft bovendien een eigentijdse uitstraling aan de aanbouw, die perfect past bij de moderne stijl van het geheel.

Een bijzondere blikvanger van deze verbouwing is het fraaie samenspel van de jaren 30 woning met het robuuste stalen overstek en de glazen pui. Hierdoor ontstaat een modern en stijlvol geheel, waarbij de verschillende elementen elkaar mooi complementeren. Door de slimme keuze voor deze materialen ontstaat er een subtiele balans tussen oud en nieuw, waardoor de woning een unieke uitstraling krijgt.

Vloeiende overgang

De aanbouw loopt naadloos over in de veranda, waardoor er een sterke verbinding met de tuin ontstaat. Deze slimme keuze zorgt voor een vloeiende overgang tussen binnen en buiten, wat bijdraagt aan het gevoel van harmonie en rust in de ruimte. Dankzij deze naadloze overgang kan er optimaal worden genoten van het prachtige uitzicht op de tuin, waardoor de bewoners nog meer kunnen genieten van hun woning en de omgeving.

Projectgegevens: