Jaren 30 architect

Architectenbureau Utrecht

De Jaren ’30 architect is een architectenbureau uit Utrecht. Wij verbouwen met veel vakmanschap jaren dertig woningen in de regio Utrecht. Vanuit Utrecht maken wij frisse en moderne architectuur met een duurzame grondslag. 

Wij ontwerpen moderne renovaties met respect voor de oude woning. Zo blazen wij de oude woning weer nieuw leven in zodat hij weer een leven lang mee kan.

groepsfoto jaren 30 architect

Ernst Haagsman

Architect

Ernst Haagsman, architect in Utrecht. Als technisch en creatief architect heb ik me gestort op het transformeren van gebouwen: bestaande gebouwen nieuw leven inblazen. Een goed ontwerp geeft een frisse invulling aan het bestaande pand. De verbouwing en de bestaande jaren 30 woning versterken elkaar.

ernst
michael

Michael Sontrop

Architect

Ik ben Michael Sontrop, een gedreven architect uit Utrecht met passie voor het vak. Door een onderzoekende houding probeer ik de essentie van de opgave te vertalen in een functioneel, betaalbaar en duurzaam gebouw met karakter en sfeer. Hierbij hecht ik veel waarde aan de betrokkenheid en de behoeften van gebruikers.

Bouwpartners uit regio Utrecht

Bouwen is samenwerken. Met onderstaande bouwpartners werken we prettig samen en hebben we al meerdere projecten gedaan.

Bent u bouwprofessional en wilt u ook in bovenstaande lijst staan? Neem dan gerust contact met ons op.

De jaren 30 architect uit Utrecht:

Ons architectenbureau zit in een oude MTS. Dit gebouw was voorheen een schoolgebouw en is verbouwd tot bedrijfsverzamelgebouw in Utrecht West.

Volg Jaren 30 architect Utrecht op de socials: