Jaren 30 architecT Utrecht

Architectenbureau Utrecht

De Jaren ’30 architect is een architectenbureau uit Utrecht. Wij verbouwen met veel vakmanschap jaren dertig woningen in de regio Utrecht. Vanuit Utrecht maken wij frisse en moderne architectuur met een duurzame grondslag. 

Wij ontwerpen moderne renovaties met respect voor de oude woning. Zo blazen wij de oude woning weer nieuw leven in zodat hij weer honderd jaar mee kan.

architectenbureau utrecht jaren 30 architect team tekenaars stage bouwkunde

Samen ontwerpen we verbouwingen van schets tot en met oplevering. Wij omarmen het verleden én de toekomst. Onze ontwerpen zijn een levendige mix van modern en oud. Frisse concepten die de ziel van de jaren 30 behouden, maar met een eigentijdse twist. 
Wij geloven in het creëren van ruimtes die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en duurzaam. Bij ons krijg je een maatpak, een uniek concept dat past bij jouw wensen en natuurlijk bij de architectuur van de jaren 30 architectuur (of ouder :).

Ons architectenbureau uit Utrecht bestaat uit twee architecten, twee bouwkundig tekenaars en twee stagiairs. Hieronder stellen de architecten zich kort voor. Verbouwen doe je altijd in teamverband, wij werken ook veel samen . Onderaan deze pagina staan bouwpartners waar we fijn mee samenwerken. 

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Mocht je ook deel van ons team willen worden kijk dan op onze vacature pagina.

Ernst Haagsman

Architect

Ernst Haagsman, architect in Utrecht. Als technisch en creatief architect heb ik me gestort op het transformeren van gebouwen: bestaande gebouwen nieuw leven inblazen. Een goed ontwerp geeft een frisse invulling aan het bestaande pand. De verbouwing en de bestaande jaren 30 woning versterken elkaar.

ernst
michael

Michael Sontrop

Architect

Ik ben Michael Sontrop, een gedreven architect uit Utrecht met passie voor het vak. Door een onderzoekende houding probeer ik de essentie van de opgave te vertalen in een functioneel, betaalbaar en duurzaam gebouw met karakter en sfeer. Hierbij hecht ik veel waarde aan de betrokkenheid en de behoeften van gebruikers.

Bouwpartners uit regio Utrecht

Bouwen is samenwerken. Met onderstaande bouwpartners werken we prettig samen en hebben we al meerdere projecten gedaan.

Bent u bouwprofessional en wilt u ook in bovenstaande lijst staan? Neem dan gerust contact met ons op.

De jaren 30 architect uit Utrecht:

Ons architectenbureau zit in Utrecht West.

Volg Jaren 30 architect Utrecht op de socials: