Stage bouwkunde? Kom bij ons stage lopen!

Stage bouwkunde bij de Jaren 30 architect voor februari 2024

Jaren ’30 architect is een architectenbureau gespecialiseerd in het verbouwen van jaren ’30 woningen in en rond Utrecht. En we zijn op zoek naar jou! Wil jij bij ons stage lopen en alles leren over stijlvol verbouwen? De stageplekken voor september zijn vervuld, in februari 2024 hebben we weer plek.

Wij combineren moderne technieken met charmante oude jaren 30 woningen. Zo werken we 100% met BIM en starten we elke verbouwing met een pointcloud. Ook onze ontwerpen zijn van deze tijd: duurzaam, fris en modern.

 

Stage bouwkunde - wat we bieden!

Wat je allemaal kan leren bij de Jaren 30 Architect in Utrecht
3D plattegrond pakhuis

Revit – BIM

Wij werken 100% met Revit. Natuurlijk schetsen we ook gedurende het hele ontwerpproces. Maar het schetsontwerp modelleren we al in Revit. Wij bieden de mogelijkheid om tijdens je bouwkundige stage alle ins en outs van Revit te leren!

bouwoverleg

Schets tot bouwoverleg

Verbouwen begint met een schets en eindigt met de oplevering. Daartussen gebeurt verschrikkelijk veel. Naast tekenwerk ook veel uitzoekwerk. We bieden jou de mogelijkheid dit hele proces mee te maken in één stage.

jaren 30 woning verduurzamen voorzetwand isolatie

Woningen verbouwen 

In deze stage werk je mee aan plannen die misschien wel tijdens je stage al uitgevoerd worden. We verbouwen jaren 30 woningen zo duurzaam en energiezuinig mogelijk. Jij gaat hier ook mee aan de slag!

Stage bouwkunde - wat we vragen!

Naar wie zijn wij op zoek?
orginele bouwtekeningen

Enthousiasme

Als je deze pagina tot hier hebt gelezen dan is deze stage waarschijnlijk iets voor jou! Wij zullen ons voor jou inzetten en vragen hetzelfde van jou.

2D detail stalen pergola metselwerk

Studeer je architectuur of bouwkunde en ben je op zoek naar een architectenbureau waar je echt kan meelopen en mee-ontwerpen?

Dan ben je bij Jaren '30 architect aan het juiste adres! Neem daarom direct contact op.
Volg Jaren 30 architect Utrecht op de socials: