Op zoek naar een architect voor een verbouwing in Amstelveen?

Wie zijn wij?

Jaren ’30 architect is een architectenbureau gespecialiseerd in het verbouwen van jaren ’30 woningen in en rond Amstelveen. Wij hanteren een moderne en duurzame aanpak, waardoor de verbouwde woningen niet alleen aan de wensen voldoen, maar ook bijdragen aan een beter milieu.

 

Onze specialiteit is het verenigen van de sfeer van een jaren 30 woning met moderne elementen. Dit resulteert in een verrassende en tijdloze woning die vele jaren mee kan.

Verbouwingen architect Amstelveen

Hieronder staan enkele recente verbouwingen in regio Amstelveen:

Wat doen we?

Wij benaderen de verbouwing van jaren 30 woningen met veel precisie. Bij het ontwerpproces bestuderen we de bestaande woning zorgvuldig om te bepalen hoe we deze kunnen verbeteren. Onze inspiratie halen we uit de unieke kenmerken van de woning en verwerken we in het moderne ontwerp. Bovendien streven we altijd naar een energie-efficiënte en duurzame aanpak, rekening houdend met de praktische haalbaarheid van duurzame ingrepen.

Met onze ervaring hebben we in als architect in Amstelveen en omgeving tal van jaren ’30 woningen verbouwd. Van traditionele renovaties tot moderne of een mix daarvan, elk project is uniek en dus ook jou verbouwing. Ben je nieuwsgierig naar andere projecten die we hebben uitgevoerd? Bekijk dan ons complete portfolio, waar je al onze renovaties kunt bekijken.

Hoe gaan we te werk als architect in Amstelveen?

Aanpak van Jaren 30 Architect Amstelveen

Werkwijze en kosten

Wij hebben het proces naar het perfecte ontwerp opgedeeld in vier stappen die we “boxen” noemen. Wij zijn altijd gericht op adviseren en ontzorgen, niet alleen tijdens de ontwerpfase, maar ook tijdens de uitvoering. Lees hier voor meer informatie over wat elke “box” inhoudt en welke kosten daar aan verbonden zijn.

 

Duurzaam en circulair

Wij geloven dat een verbouwing niet alleen aan de huidige standaarden moet voldoen, maar ook voor de toekomst moet worden ontworpen. Daarom staan duurzaamheid en milieubewustzijn centraal in onze aanpak. We onderzoeken zorgvuldig hoe we de energie-efficiëntie van de woning kunnen verbeteren, welke materialen we gebruiken en welke installaties passend zijn. Lees hier meer over onze duurzame aanpak.

Digitale technieken

Wij streven naar nauwkeurigheid bij het ontwerpen van verbouwingen, en daarom maken we gebruik van geavanceerde digitale technieken. Onze eerste stap is het maken van een 3D-laserscan van de woning, die vervolgens nauwkeurig in onze modelleersoftware wordt ingetekend. Hierdoor kunnen we het ontwerp preciezer en efficiënter uitwerken. Meer over onze digitale aanpak vind je op deze pagina.

Heb je verbouwplannen en ben je opzoek naar een architect in Amstelveen?

Dan ben je bij Jaren '30 architect aan het juiste adres! Neem daarom direct contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
Volg Jaren 30 architect Utrecht op de socials: