Op zoek naar een architect voor een verbouwing in Amersfoort?

Wie zijn wij?

Jaren ’30 architect is een architectenbureau gespecialiseerd in het verbouwen van jaren ’30 woningen in en rond Amersfoort. We verbouwen de woning met een eigentijdse en duurzame aanpak.

Met de combinatie van de charme van de jaren ’30 woning en moderne elementen, creëren wij een woning die zowel spannend als eigentijds is en voor nog eens 100 jaar meegaat!

 

Wat doen we?

Met veel aandacht kijken we naar de bestaande woning en onderzoeken we hoe we deze kunnen verbeteren in het nieuwe ontwerp. Tijdens het maken van het ontwerp laten we ons inspireren door de authentieke elementen uit de bestaande jaren dertig woning en integreren we hierbij moderne elementen. Bij het ontwerpen houden we rekening met duurzaamheid en het zo energie zuinig mogelijk maken van de woning. Natuurlijk kijken we hierbij welke verbeteringen realistisch zijn.

Wij hebben verschillende ontwerpen gemaakt voor het verbouwen van jaren ’30 woningen in Amersfoort en omgeving. Deze ontwerpen variëren van traditionele renovaties tot moderne renovaties of een combinatie hiervan. Elke woning is uniek en daarom is elke verbouwing die we uitvoeren ook uniek. Ben je nieuwsgierig naar onze eerdere renovaties?  Bekijk alle verbouwingen in ons volledige portfolio.

Hoe gaan we te werk als architect in Amersfoort?

Aanpak van Jaren 30 Architect Amersfoort

Werkwijze en kosten

Wij hebben het traject om tot het ultieme ontwerp te komen opgedeeld in vier stadia, die wij ‘boxen’ noemen. Naast het bieden van advies en ondersteuning tijdens de ontwerpfase, staan we ook gedurende de uitvoering volledig achter onze klanten om hen zoveel mogelijk te ontzorgen. De inhoud van de verschillende ‘boxen’ en de daarbij horende kosten kun je hier vinden.

Duurzaam en circulair

Wij geloven dat een renovatie niet alleen aan de huidige normen moet voldoen, maar ook op lange termijn moet meegaan. Daarom richten wij ons op duurzame renovaties, waarbij we rekening houden ,met energie-efficiëntie, de keuze van materialen en de juiste installaties. Lees hier meer over onze duurzame benadering. 

Digitale technieken

Om het ontwerp zo nauwkeurig mogelijk te maken, maken we gebruiken van diverse digitale technieken. Daarom wordt er altijd een 3D-laserscan gemaakt van de bestaande woning. Deze 3D-inmeting wordt vervolgens in detail in onze modelleersoftware in 3D uitgewerkt. Hier kun je meer lezen over onze digitale aanpak.

Heb je verbouwplannen en ben je opzoek naar een architect in Amersfoort?

Dan ben je bij Jaren '30 architect aan het juiste adres! Neem daarom direct contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
Volg Jaren 30 architect Amersfoort op de socials: