Op zoek naar een architect voor een verbouwing in Bussum?

Wie zijn wij?

Jaren ’30 architect is een architectenbureau dat zich bezig houdt met verbouwen van jaren ’30 woningen in en rond Bussum. Wij nemen een eigentijdse en duurzame benadering aan bij elke verbouwing, om zo het nieuwe leven te geven aan deze karakteristieke woningen.

 

Als architect in Bussum combineren we de charme van jaren 30 woningen met moderne elementen. Hierdoor ontstaat er een sfeervolle en eigentijdse woning die voor de komende 100 jaar meegaat.

Verbouwingen architect Bussum

Hieronder staan enkele recente verbouwingen in regio Bussum:

Wat doen we?

Met veel zorgvuldigheid kijken we naar de bestaande woning en hoe we deze kunnen optimaliseren in het nieuwe ontwerp. Bij het maken van het ontwerp laten we ons altijd inspireren door de bestaande woning. Daarom combineren we graag details van de bestaande jaren dertig woning met een modern ontwerp. En natuurlijk maken we het ontwerp zo duurzaam en energiezuinig mogelijk. Omdat niet alle duurzame ingrepen in een jaren 30 woning zin hebben kijken we er kritisch naar.

Als architect in Bussum en omgeving hebben we al vele jaren 30 woningen verbouwd. Van traditionele verbouwingen tot moderne verbouwingen of een combinatie hiervan. Elke woning is anders en dus is ook elke verbouwing uniek. Benieuwd geworden naar andere verbouwingen van onze hand? Bekijk ook onze verbouwingen buiten Bussum in ons volledige portfolio.

Hoe gaan we te werk als architect in Bussum?

Aanpak van Jaren 30 Architect Bussum

Werkwijze en kosten

Het ontwerp proces hebben we verdeeld in vier verschillende stappen, deze noemen wij ‘boxen’. Tijdens de verschillende fases, van ontwerpfase tot de uitvoering adviseren en ondersteunen wij zoveel mogelijk. Wat de verschillende boxen inhouden en welke kosten daaraan verbonden zijn kan je lees je hier.

Duurzaam en circulair

Wij vinden dat een verbouwing niet alleen aan  de normen moet voldoen, maar ook levens bestendig moet zijn! Daarom verbouwen wij op een duurzame manier. We kijken naar de energiezuinigheid, welke materialen we kunnen toepassen en welke installaties toepasbaar zijn. Lees hier meer over onze duurzame aanpak.

Digitale technieken

Het ontwerp wordt zo nauwkeurig mogelijk uitgewerkt hiervoor gebruiken we verschillende digitale technieken. Als eerst wordt er altijd een 3D-laserscan van de bestaande woning gemaakt. Deze scan wordt gebruikt om de bestaande woning in onze software volledige in 3D te modelleren. Op deze pagina lees je meer over onze digitale werkwijze.

Heb je verbouwplannen en ben je opzoek naar een architect in Bussum?

Dan ben je bij Jaren '30 architect aan het juiste adres! Neem daarom direct contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
Volg Jaren 30 architect Bussum op de socials: