Op zoek naar een architect voor een verbouwing in Doorn?

Wie zijn wij?

Jaren ’30 architect is een architectenbureau dat gespecialiseerd is in het verbouwen van historische woningen in en rond Doorn. Met onze eigentijdse en duurzame aanpak geven we deze woningen een nieuw leven en laten we ze volledig tot hun recht komen.

Als architect in Doorn zijn we gespecialiseerd in het verbouwen van jaren ’30 woningen en combineren we de charme van de originele woning met moderne elementen. Zo creëren we een spannende en eigentijdse woning die weer klaar is voor de volgende 100 jaar.

Verbouwingen architect Doorn

Hieronder staan enkele recente verbouwingen in regio Doorn:

Wat doen we?

Met veel zorg en aandacht analyseren we de bestaande woning om te zien hoe we deze optimaal kunnen benutten in het nieuwe ontwerp. Onze inspiratie halen we uit de karakteristieke elementen van de jaren ’30 woning en combineren we met moderne ontwerpen. Daarbij houden we altijd rekening met duurzaamheid en energiezuinigheid, maar we zijn ook kritisch en maken keuzes die passen bij de specifieke woning.

We hebben al vele jaren 30 woningen in en rond Doorn verbouwd, variërend van traditionele tot moderne verbouwingen en alles daartussenin. Omdat elke woning uniek is, is ook elke verbouwing dat. Wil je meer zien van ons werk? Neem dan een kijkje in ons volledige portfolio, inclusief onze verbouwingen buiten Doorn.

Hoe gaan we te werk als architect in Doorn?

Aanpak van Jaren 30 Architect Doorn

Werkwijze en kosten

Wij hanteren een stappenplan dat bestaat uit vier ‘boxen’ om tot het perfecte ontwerp te komen. Tijdens het ontwerpproces én de uitvoering adviseren en ontzorgen wij onze klanten zoveel mogelijk. Benieuwd naar de inhoud van elke box en de bijbehorende kosten? Lees er hier meer over.

 

Duurzaam en circulair

Onze verbouwingen moeten niet alleen aan hedendaagse eisen voldoen, maar ook een leven lang meegaan. Daarom hanteren we een duurzame aanpak, waarbij we letten op energiezuinigheid, materiaalgebruik en geschikte installaties. Meer informatie over onze duurzame aanpak vind je hier.

 

Digitale technieken

Voor een nauwkeurige uitwerking van het ontwerp maken we gebruik van diverse digitale technieken. Om dit te bereiken, wordt er steevast een 3D-laserscan van de bestaande woning gemaakt, die vervolgens volledig in 3D wordt ingetekend met behulp van onze modelleersoftware. Op deze pagina kun je meer lezen over onze digitale werkwijze.

Heb je verbouwplannen en ben je opzoek naar een architect in Doorn?

Dan ben je bij Jaren '30 architect aan het juiste adres! Neem daarom direct contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
Volg Jaren 30 architect Doorn op de socials: