Op zoek naar een architect voor een verbouwing in Amsterdam?

Wie zijn wij?

Ons architectenbureau, Jaren ’30 Architect, richt zich op het verbouwen van jaren ’30 woningen in en rond Amsterdam. We benaderen elke verbouwing met een moderne en duurzame aanpak.

Wij combineren de charme van het jaren 30 huis met moderne elementen. Hierdoor ontstaat een unieke en tijdloze woning waar u nog vele jaren plezier van zult hebben.

Verbouwing door Jaren 30 architect in Amsterdam

Voor de verbouwing van deze woning in Amsterdam heeft Jaren ’30 architect een fraai ontwerp gemaakt. De achtergevel van de woning is opgeknapt met een twee verdiepingen hoog kozijn, wat niet alleen de vide binnen verfraait maar ook de gevel een eigentijdse uitstraling geeft. De combinatie van  zwarte kozijnen met de originele wit geschilderde houten kozijnen zorgt voor een boeiend contrast dat beide stijlen in evenwicht houdt. De buitenruimte naast de woonkeuken is naadloos verbonden met het interieur door de slanke vouwpui. 

Het moderne interieur, met behoud van karakteristieke details zoals marmeren wandbekleding en een glas-in-lood boogdeur, transformeert de donkere oude woning tot een lichte en ruimtelijke leefomgeving. De kelder, voorheen afgesloten, is nu geïntegreerd als een actief onderdeel van het huis, met een uitnodigende zwarte stalen trap die de ruimtelijkheid naar beneden voortzet. Kortom een prachtig voorbeeld van één van onze verbouwingen in Amsterdam.

Verbouwingen architect Amsterdam

Hieronder staan enkele recente verbouwingen in regio Amsterdam:

Wat doen we?

Wij benaderen elke verbouwing van een jaren 30 woning in Amsterdam met veel zorgvuldigheid en aandacht. Bij het creëren van het nieuwe ontwerp nemen we de bestaande woning als uitgangspunt en combineren deze met moderne elementen. Onze focus ligt altijd op het creëren van een duurzaam en energiezuinig ontwerp. Echter, niet alle duurzame ingrepen zijn geschikt voor elke woning, daarom bekijken we elke mogelijkheid kritisch en selecteren enkel de meest effectieve oplossingen.

Onze ervaring in het verbouwen van jaren ’30 woningen als architect in Amsterdam en omgeving is uitgebreid en divers. Of je nu op zoek bent naar een traditionele of moderne verbouwing, of een combinatie van beide, wij zorgen ervoor dat elke woning een uniek en op maat gemaakt resultaat krijgt. Wil je inspiratie opdoen voor jouw verbouwing? Bekijk dan eens eerdere projecten in ons volledige portfolio.

Hoe gaan we te werk als architect in Amsterdam?

Aanpak van Jaren 30 Architect Amsterdam

Werkwijze en kosten

Wij hebben het proces van ontwerp tot uitvoering verdeeld in vier stappen, ook wel “boxen” genoemd. Wij ondersteunen en begeleiden onze klanten niet alleen tijdens de ontwerpfase, maar ook tijdens de uitvoering. Ben je benieuwd naar de inhoud van de verschillende boxen en de bijbehorende kosten? Hier vind je meer informatie over de onze werkwijze.

 

Duurzaam en circulair

Wij vinden dat een verbouwing niet alleen aan hedendaagse normen moet voldoen, maar ook toekomst bestendig moet zijn! Daarom nemen we de energiezuinigheid, de keuze van materialen en installaties zorgvuldig in overweging bij elke verbouwing. Hierdoor garanderen we niet alleen een woning die aan jouw wensen voldoet, maar ook een woning die een leven lang mee gaat. Lees hier meer over onze aanpak van duurzaam verbouwen.

Digitale technieken

Om een zo nauwkeurig mogelijk ontwerp te creëren, maken we gebruik van geavanceerde digitale technieken. Zo wordt bijvoorbeeld altijd een nauwkeurige 3D-laserscan van de woning gemaakt. Deze 3D-inmeting wordt dan in onze modelleersoftware verwerkt. Op deze pagina kun je meer lezen over onze moderne digitale aanpak.

 

Heb je verbouwplannen en ben je opzoek naar een architect om te verbouwen in Amsterdam?

Dan ben je bij Jaren '30 architect aan het juiste adres! Neem daarom direct contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
Volg Jaren 30 architect Amsterdam op de socials: