Op zoek naar een architect voor een verbouwing in Driebergen?

Wie zijn wij?

Jaren ’30 architect is een architectenbureau dat  verbouwt in en rondom Driebergen. Met veel passie ontwerpen wij verbouwingen voor jaren 30 woningen. Hierbij maken we de woning zo duurzaam mogelijk.

 

Door de charme van het jaren 30 huis te combineren met moderne elementen krijg je een spannende en eigentijdse woning die weer een leven lang mee kan!

 

Verbouwing door Jaren 30 architect in Driebergen

Voor deze woning in Driebergen heeft een Jaren ’30 architect een ontwerp gemaakt voor een complete renovatie met aanbouw. De moderne toevoeging aan de woning heeft deze jaren 30-woning nieuw leven ingeblazen, met een eigentijdse uitstraling en een eigen vormentaal. Een bakstenen lint verbindt de voor- en achterkant, terwijl een grote schuifpui directe toegang tot de tuin biedt.

Binnen is de woning grondig verbouwd in harmonie met de oorspronkelijke stijl. Het hoogteverschil in de woning is benut in de moderne aanbouw, waar de keuken op gelijke hoogte met de tuin is geplaatst. Dit resulteert in een lichte, ruimtelijke woonkeuken met een prachtig uitzicht op de tuin. Kortom, een schitterend voorbeeld van één van onze verbouwingen in Driebergen. 

Verbouwingen architect Driebergen

Hieronder staan enkele recente verbouwingen in omgeving Driebergen:

Wat doen we?

Met de grootste zorg en aandacht bestuderen wij jouw bestaande woning en overwegen hoe we deze op een verantwoorde en optimale manier kunnen verbeteren in het nieuwe ontwerp. Wij laten ons altijd inspireren door de authenticiteit en de kenmerken van de woning. Daarom combineren wij graag de verfijnde details van een jaren dertig woning met moderne ontwerpelementen. Bovendien streven we altijd naar een duurzaam en energie-efficiënt ontwerp, waarbij we kritisch bekijken of alle ingrepen wel zinvol en geschikt zijn.

In Driebergen en omgeving hebben we verschillende jaren 30 woningen verbouwd. Van traditionele verbouwingen tot moderne verbouwingen of een combinatie van beiden, geen verbouwing is voor ons hetzelfde. Elke woning is uniek en dat maakt elke verbouwing ook uniek. Ben je benieuwd naar andere transformaties die we hebben gerealiseerd? Bekijk dan gerust ons volledige portfolio en ontdek de vele mogelijkheden die we bieden, zowel in Driebergen als daarbuiten.

reviews

Lees hieronder wat anderen over ons zeggen:

 

Hoe gaan we te werk als architect in Driebergen?

Aanpak van Jaren 30 Architect Driebergen

Werkwijze en kosten

Wij willen het proces om samen met jou het perfecte ontwerp te bereiken, zo overzichtelijk mogelijk maken. Daarom hebben we het verdeeld in vier stappen die wij “boxen” noemen. Tijdens zowel de ontwerpfase als de uitvoering staan we altijd voor je klaar om te adviseren en zo veel mogelijk ontzorging te bieden. Onze “boxen” en de daarbij behorende kosten kun je hier nalezen.

 

Duurzaam en circulair

Bij onze verbouwingen streven we ernaar om niet alleen aan de huidige eisen te voldoen, maar ook rekening te houden met de toekomst. Daarom kiezen we voor een duurzame aanpak, waarbij we nadenken over de energie-efficiëntie, de materialen die we gebruiken en de installaties die kunnen worden toegepast. Onze duurzame visie lees je hier verder.

 

Digitale technieken

Bij het maken van elk ontwerp streven we naar de meest nauwkeurige uitwerking van de bestaande woning en het ontwerp. Daarom maken we gebruik van geavanceerde digitale technieken, waaronder een 3D-laserscan. Dankzij deze scan kunnen we een precieze 3D-inmeting verkrijgen en dit vervolgens in onze modelleersoftware volledig in 3D uitwerken. Op deze pagina vind je meer informatie over onze moderne en geavanceerde digitale aanpak.

Overweeg je een om te verbouwen en zoek je een architect voor jouw verbouwing in Driebergen?

Dan ben je bij Jaren '30 architect aan het juiste adres! Neem daarom direct contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
Volg Jaren 30 architect Driebergen op de socials: