Op zoek naar een architect voor een verbouwing in Soest?

Wie zijn wij?

Jaren ’30 architect is een architectenbureau dat zich richt op het maken van ontwerpen en verbouwen van charmante jaren ’30 woningen in en rond Soest. Onze aanpak is niet alleen modern, maar ook gericht op duurzaamheid.

 

Hierbij combineren wij de sfeer van het jaren 30 huis met moderne elementen. Hierdoor ontstaat een unieke en hedendaagse woning die voorbereid is op de komende 100 jaar.

Verbouwing door Jaren 30 architect in Soest

Voor deze karakteristieke jaren 30-woning in Soest heeft Jaren ’30 architect een fraai ontwerp gemaakt. Dankzij de grondige verbouwing heeft de woning een nieuw leven gekregen, met respect voor het oorspronkelijke karakter en stijl. De uitbreiding is naadloos geïntegreerd met inspiratie uit het bestaande huis. De royale houten pui, voorzien van glas-op-glas hoeken en een daklicht, laat overvloedig natuurlijk licht binnen in de sfeervolle woonkeuken.

De uitbouw op de begane grond, eerste verdieping en de dakkapel aan de voorzijde bieden extra ruimte. Duurzaamheid is gegarandeerd door uitstekende isolatie en een modern verwarmingssysteem. Het geheel wordt aangevuld met een unieke keuken en ensuite kast, waardoor deze jaren 30-woning volledig in ere is hersteld. De bewoners kunnen nu weer jarenlang volop genieten van hun vernieuwde thuis. Kortom, een mooi voorbeeld van één van onze verbouwingen in Soest.

Verbouwingen architect Soest

Hieronder staan enkele recente verbouwingen in regio Soest:

Wat doen we?

Met de grootst mogelijke zorgvuldigheid onderzoeken we de huidige woning en overwegen we hoe we deze kunnen verbeteren in ons nieuwe ontwerp. Bij het creëren van het ontwerp laten we ons altijd leiden door de kenmerken van de huidige woning. Daarom verenigen we graag de karakteristieke elementen van de jaren 30 woning met een hedendaags ontwerp. Natuurlijk richten we het ontwerp ook op duurzaamheid en energie-efficiëntie, en we analyseren kritisch of elke duurzame aanpassing in een jaren 30 woning zinvol is.

Als architect in Soest hebben we een rijke ervaring opgebouwd met het verbouwen van jaren ’30 woningen. Van traditionele tot moderne  renovaties en alles daar tussenin, elke woning is uniek en vereist daarom een specifieke aanpak. We zijn altijd op zoek naar manieren om de verbouwingen op de best mogelijke manier aan te pakken en aan te passen aan de specifieke eisen van elke woning. Bent u benieuwd naar onze andere projecten? Bezoek ons portfolio en ontdek al onze verbouwingen.

Hoe gaan we te werk als architect in Soest?

Aanpak van Jaren 30 Architect Soest

Werkwijze en kosten

Het creëren van het perfecte ontwerp is een vierstappenproces, waarvoor wij de term ‘boxen’ gebruiken. Tijdens zowel de ontwerpfase als de uitvoering streven wij er naar om u zoveel mogelijk te adviseren en te ontlasten. U kunt hier meer lezen over de inhoud van de verschillende boxen en de daarbij horende kosten.

Duurzaam en circulair

Wij geloven in de kracht van duurzaam bouwen, om woningen niet alleen te voorzien van moderne voorzieningen, maar ook om ze te laten meegaan voor een leven lang comfort en energie-efficiëntie. Onze aanpak omvat nauwkeurige overwegingen van energie-efficiëntie, keuzes in materiaalgebruik en de juiste installaties. Lees hier verder over onze toewijding aan duurzaam bouwen.

Digitale technieken

Wij zetten moderne digitale technieken in om het ontwerp zo nauwkeurig mogelijk uit te werken. Dit doen we door altijd een 3D-laserscan van de bestaande woning te maken. Deze scan verwerken we vervolgens in onze modelleersoftware en zo creëren we een volledige 3D-model Lees hier meer over onze digitale aanpak.

Heb je verbouwplannen en ben je opzoek naar een architect in Soest?

Dan ben je bij Jaren '30 architect aan het juiste adres! Neem daarom direct contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
Volg Jaren 30 architect Soest op de socials: