Op zoek naar een architect in Zeist?

Wie zijn wij?

Jaren ’30 architect is een architectenbureau dat jaren dertig woningen verbouwt in en rond Zeist. Wij verbouwen met respect voor de bestaande woning en altijd zo duurzaam mogelijk.

 

Hierbij combineren wij de charme van het jaren 30 huis met moderne elementen. Als jullie woning is verbouwd heb je een comfortabele eigentijdse woning die weer honderd jaar mee kan.

Verbouwingen architect Zeist

Hieronder staan enkele recente verbouwingen in regio Zeist:

Wat doen we?

Met veel aandacht bekijken we de huidige woning en overwegen hoe we deze kunnen verbeteren in het nieuwe ontwerp. Bij het creëren van het ontwerp laten we ons altijd door de huidige woning inspireren. Daarom combineren we graag de kenmerken van de jaren dertig woning met een moderne esthetiek. Uiteraard streven we altijd naar een ontwerp dat zowel duurzaam als energie-efficiënt is. Om te bepalen welke duurzame verbeteringen geschikt zijn voor een jaren dertig woning, kijken we kritisch naar de mogelijkheden.

In Zeist en omgeving hebben we al verschillende jaren dertig woningen met succes verbouwd. Van traditionele  tot moderne verbouwingen of een combinatie van beide, elke woning is uniek en vraagt daarom om een op maat gemaakte aanpak. Ben je nieuwsgierig naar de verbouwingen die we hebben uitgevoerd? Bezoek dan ons complete portfolio en ontdek de vele projecten die we hebben gerealiseerd, ook buiten Zeist.

Hoe gaan we te werk als architect in Zeist?

Aanpak van Jaren 30 Architect Zeist

Werkwijze en kosten

Wij geloven in een gestructureerde aanpak bij het creëren van het perfecte ontwerp, en daarom hebben we het proces verdeeld in vier stappen, die wij ‘boxen’ noemen. Tijdens zowel de ontwerpfase als de uitvoering staan wij altijd klaar om te adviseren en te ontzorgen. Op deze pagina vind je meer informatie over de inhoud van de verschillende boxen en de bijbehorende kosten.

Duurzaam en circulair

Wij streven ernaar om onze verbouwingen niet alleen aan de huidige standaarden te laten voldoen, maar ook geschikt te maken voor de toekomst. Daarom is duurzaamheid een belangrijke pijler van onze aanpak. Wij overwegen zorgvuldig de energie-efficiëntie, de verschillende materialen en de installaties die we kunnen toepassen. Klik hier voor meer informatie over onze benadering van duurzaamheid.

Digitale technieken

Voor de precieze uitwerking van het ontwerp, maken we gebruik van geavanceerde digitale technieken. Daarom wordt altijd een uitgebreide 3D-laserscan van de bestaande woning gemaakt. Deze scan wordt vervolgens in onze modelleersoftware omgezet in een gedetailleerde 3D-tekening. Hier vind je meer informatie over onze innovatieve digitale aanpak.

Heb je verbouwplannen en ben je opzoek naar een architect in Zeist?

Dan ben je bij Jaren '30 architect aan het juiste adres! Neem daarom direct contact op voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.
Volg Jaren 30 architect Zeist op de socials: